AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Maskin og Produktion

Studerende fortæller

Studerende fortæller

Martin Holm, studerende på Maskin og Produktion, fortæller om uddannelsen

”Jeg bruger min fritid på racerholdet AAU Racing”

”Jeg valgte at læse til maskiningeniør på Aalborg Universitet, fordi jeg kun ser fordele i at arbejde sammen i grupper, og fordi der er masser af fede tilbud til frivillig studieaktivitet. Når man til daglig arbejder i grupper, tilegner man sig nogle gode værktøjer og evner til at få det bedste ud af et gruppesamarbejde, og på den måde bliver man bedre rustet til at komme ud på arbejdsmarkedet. 

På studiet er der rig mulighed for at skrive projekter i samarbejde med virksomheder ude i byen. Det betyder, at de problemstillinger, vi arbejder med, har en høj grad af relevans i den virkelige verden. Det giver en høj grad af ansvarsfølelse og lyst til at fordybe sig i stoffet. 

Jeg bruger min fritid på racerholdet AAU Racing, der er en gruppe af ingeniørstuderende fra forskellige fagområder, som samles for at bygge en fuldblodsracerbil. Hvert år tager vi til stævner med bilen for at konkurrere mod universiteter fra hele verdenen! Her kommer evnerne til at samarbejde virkelig i spil, når der skal samarbejdes tværfagligt for at opnå det bedste resultat. Og så er det bare fedt at få lov at sætte sit præg på at bygge en bil, man selv kan få lov at prøve!”

Martin Holm, studerende på Maskin og Produktion