Manufacturing and Operations Engineering

Kandidatmuligheder

Med en bacheloruddannelse i Manufacturing and Operations Engineering (Produktionsudvikling) får du adgang til en 2-årig kandidatuddannelse som cand.tech. eller civilingeniør (cand.polyt.):

Autonomous Systems, civilingeniør (København)
Operations and Innovation Management, civilingeniør (Aalborg)
Operations and Innovation Management, cand.tech. (København)
Operations and Management Engineering, civilingeniør (København)
Operations and Supply Chain Management, civilingeniør (Aalborg)
Produktion, cand.tech. (Aalborg)

ANDRE KANDIDATMULIGHEDER

Med en bachelor i Manufacturing and Operations Engineering låser du dig ikke fast til et bestemt uddannelsesforløb. Din bachelorgrad giver dig nemlig adgang og mulighed for at vælge en anden relevant kandidatuddannelse - enten på AAU eller på en anden uddannelsesinstitution. Se dine muligheder for andre uddannelser på AAU via uddannelsestjekker.

LÆS MERE OM DINE JOBMULIGHEDER MED MANUFACTURING AND OPERATIONS ENGINEERING

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.

Se AAU's kandidatuddannelser