Forskning
Samarbejde

Landinspektørvidenskab

Nina arbejder på havet

Nina arbejder på havet

Nina arbejder i LE34s Offshore-afdeling - hvilket betyder, at hverdagen aldrig er kedelig.

På havet, på byggeplads eller på kontor

”Jeg arbejder i LE34’s Offshore-afdeling. Min hverdag byder på alt fra opmåling på havet eller på byggepladser til mere ’almindelige’ dage kontoret. Det giver en varieret hverdag og mange gode oplevelser – også socialt, da vi ofte er afsted flere kolleger sammen.

Det fedt og anderledes i de perioder, jeg arbejder på platform på havet. Morgenen starter med en tur i helikopter derud – det en vild oplevelse, når man plejer at tage cyklen eller bilen. Udsigten er fantastisk – og så er det bare unikt!

En af fordelene i mit job er fleksibiliteten i arbejdstiden. Jeg kan arbejde igennem, når jeg for eksempel er på havet. Og så kan jeg holde ekstra fri efterfølgende. Det giver også en god vekselvirkning, som gør, at det aldrig bliver kedeligt. Og derudover har vi en god løn, og det er let at få job efter uddannelsen. Virksomhederne vil os rigtig gerne. De fleste fra min årgang på studiet på AAU havde job allerede før, de var færdige med den sidste eksamen.”

Læring

"Den vigtigste læring, jeg har taget med fra uddannelsen, handler om projektskrivning. Her lærte jeg at arbejde struktureret og målrettet. Da hvert semester indeholdt et projektmodul, blev den strukturerede arbejdsgang i løbet af årene en fast del af værktøjskassen. Derudover tilførte gruppearbejdet mange positive elementer til læringen på uddannelsen."

Mit bedste råd til studerende

"Husk at nyd studietiden og muligheden for at fordybe sig i et emne. Og når tiden nærmer sig, at man skal finde sit første job, så synes jeg, at man skal gribe chancen hvis det utraditionelle job byder sig – man kan altid gå den mere traditionelle vej senere."

Job- og karrieremuligheder