AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Kunst og Teknologi

Kandidatmuligheder

Kandidatmuligheder

BA Kunst og Teknologi (Tidl. Art & Technology/Oplevelsesteknologi) giver mulighed for følgende kandidatuddannelser på AAU:

 

Udover disse specifikke kandidatuddannelser giver Kunst og Teknologi mulighed for at søge ind på diverse andre overbygninger inden for den kreative sektor, bl.a. som oplevelsesteknolog, kunster, designer, eventmager osv. Gennem bacheloruddannelsen bliver du præsenteret for en bred række af aspekter inden for kreativt arbejde, og du vil derfor gennem uddannelsen få en fornemmelse for, hvilket område du ønsker at specialisere dig inden for.

læs hvad tidligere studerende har gjort efter eksamen

 

Kombinationsmuligheder

Nordjysk elitesport:

Nordjysk Elitesport er et tilbud til dig, som er elitesportsudøver, og som har et ønske om at tage en uddannelse, samtidig med at du stadigvæk kan udøve din sport på højt niveau - eller træne for at nå derop.

Vi hjælper dig med at koordinere dit studie og din sport ved at rådgive omkring din studieplanlægning. Vi kan hjælpe dig med at få lavet en personlig studieplan, og med at finde ud af de regler og dispensationer, som evt. skal til, for at du kan få en studieplan til at gå op.

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser