AAU logo

Kemi

Tidligere studerende fortæller

Tidligere studerende fortæller

Christian Dannesboe, tidligere studerende på Kemi, fortæller om uddannelsen

"På Aalborg Universitet er teamwork meget vigtigt"

”Du lærer hurtigt, at det er meget mere effektivt at arbejde med akademiske problemer i en gruppe end det er at arbejde med dem alene. Denne arbejdsmetode hjælper dig til at se problemet fra flere forskellige vinkler og at finde på løsninger, som du måske aldrig ville have fundet alene.

Under dine studier skal du udarbejde projekter baseret på virkelige problemer, og du samarbejder med firmaer uden for universitetet. Således er du altid tæt på din fremtidige karriere, når du læser Kemi ved Aalborg Universitet.

Gennem mine semesterprojekter lærte jeg at arbejde i teams og at fokusere på et fælles mål samt studere, lære, teste og evaluere potentielle løsninger.

I dag arbejder jeg hos Shell, hvor min viden om løsning af faglige problemer er virkelig brugbar. Jeg ved, hvordan man laver effektivt teamwork. Fra min tid ”i marken” har jeg lært at evaluere data og videreformidle dem til andre på en effektiv måde. Det var let for mig at finde arbejde, og jeg valgte at arbejde for Shell, fordi det er en global virksomhed, som giver mig mulighed for at arbejde i mange forskellige lande."

Christian Dannesboe, tidligere studerende på Kemi.