AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Kommunikation og digitale medier: Informationsvidenskab

Job & karriere

Job & karriere

Når du har afsluttet din bacheloruddannelse i kommunikation og digitale medier: informationsvidenskab, kan du sagtens vælge at gå direkte ud og søge job i erhvervslivet. Du kan også vælge at fortsætte dine studier ved at tage en kandidatuddannelse. På en kandidatuddannelse får du mulighed for at specialisere dig yderligere inden for dit interessefelt, hvilket kan være med til at forøge dine fremtidige karrieremuligheder. Hvis du gerne vil læse videre efter din bacheloruddannelse, har du flere kombinations- og kandidatmuligheder.

Når du kommer ud på arbejdsmarkedet med en bacheloruddannelse i kommunikation og digitale medier: informationsvidenskab, har du mulighed for at indgå i flere jobs og løse mange forskellige opgaver. Det afhænger først og fremmest af, hvad dine interesser er, og hvad du har valgt at fordybe dig i undervejs i uddannelsen, eksempelvis gennem det problemorienterede projektarbejde. I forhold til jobmuligheder vil du kunne mærke fordelen af det fællesfaglige forløb, som udgør størstedelen af bacheloruddannelserne under kommunikation og digitale medier. Selvom du specialiserer dig i Informationsvidenskab, vil du nemlig også kunne udfylde mange andre jobs, som måske ligger tættere op af en af de to andre grene.

Flertallet af bachelorerne fra kommunikation og digitale medier arbejder typisk der, hvor der skal overvindes barrierer, løses problemer og ske udvikling via kommunikation og/eller kommunikationsteknologi – det være sig mennesker imellem, mennesker og organisation imellem, virksomheder og offentlighed imellem, eller mennesker og informationsteknologi imellem.

Med en bachelor i kommunikation og digitale medier: informationsvidenskab, har du mulighed for at få job i alle slags virksomheder – både store eller små, private eller offentlige. Det kunne eksempelvis være i informationssektoren. Afhængigt af din stilling og den virksomhed du bliver ansat i, kan dine arbejdsopgaver variere. Du kan eksempelvis få job som systemudvikler, teknologikonsulent, konsulent, informationstilrettelægger, webdesigner eller informationsmedarbejder.

Se hvilke job- og karrieremuligheder bacheloruddannelsen i kommunikation og digitale medier på Aalborg Universitet har ført til (dimittendundersøgelsen)

Kommunikation og digitale medier - bachelor AAU Aalborg 2017

Kommunikation og digitale medier - bachelor AAU København 2017

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE