AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Interaktionsdesign

Studiets vejledere

Hvis du har spørgsmål om uddannelsen i Interaktionsdesign på Aalborg Universitet, så er du velkommen til at kontakte vores studievejledere, som selv er studerende. De kan bl.a. vejlede om indholdet på uddannelsen, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

mathias møller lybech


melanie selman


E-mail: studievejl@cs.aau.dk
Telefon: 93 56 22 58 

Træffetider

Mandage og onsdage 14-16

Selma Lagerløfs Vej 300, lokale 2.2.16 (mødelokale)
9220 Aalborg Ø

Studievejlederne vil være at træffe på kontoret i ovennævnte tidsrum. Det kan dog være en fordel at have aftalt et møde, så ventetiden kan minimeres. En del spørgsmål kan også klares via e-mail. Det er ikke muligt at lægge telefonbesked, så telefonen bliver kun besvaret i kontorets åbningstid.

 

Kontakt studiet

Hvis du har spørgsmål til semestrene på bacheloruddannelsen i Interaktionsdesign, er du meget velkommen til at kontakte din studiesekretær:

1.-2. semester

Anne Thomsen, ath@staff.aau.dk

SPØRGSMÅL VEDR. ØVRIGE SEMESTRE

Lone Vriborg, lea@cs.aau.dk

Generel studievejledning om AAU's uddannelser

Generel studievejledning om AAU's uddannelser


AAU StudievejledningHer finder du masser af information om blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs, orlov og udmeldelse.

Du er også altid velkommen til at e-maile eller ringe til AAU Studievejledning hvis du har spørgsmål, eller har brug for en snak.

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Åbningstider for telefonsamtaler: Mandag-fredag kl. 12.00-15.00

Vi har udvidet åbningstid (10-15) i følgende perioder i 2019:
Den 22. februar – 15. marts
Den 14. juni – 5. juli
Den 26. juli – 8. august.

personligt møde:

Vi kan besvare langt de fleste spørgsmål telefonisk, men du har også mulighed for at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi