Forskning
Samarbejde

Interaktionsdesign

Job & karriere

Den mest oplagte vej for en bachelor i Interaktionsdesign er at gå videre på kandidatuddannelsen i Interaktionsdesign og blive cand.scient.

Herefter kan du blive ansat som interaktionsdesigner indenfor IKT og forbrugerelektronik og i medieindustrien.

Der er stor efterspørgsel på professionelle interaktionsdesignere, ikke mindst fordi brugernes forventninger til moderne it-systemer i stigende grad involverer høj kvalitet på parametre som brugeroplevelse, anvendelseskvalitet og æstetik.

Se hvad forskergrupperne på Institut for Datalogi arbejder med

Database og webteknologier

Gruppen arbejder dels med webvidenskab og -udvikling, dels med databehandling samt teknikker og redskaber til analyse af data, og med programmeringssprog, -miljøer og -værktøjer. Se video.

Distribuerede, indlejrede og intelligente systemer

Forskningsgruppen arbejder med matematiske modeller, verifikationsværktøjer, valideringsmetoder, probabilistiske grafiske modeller og maskinlæring med fokus på distribuerede, indlejrede og intelligente systemer. Se video.

Human centered computing

Formålet med forskningsgruppen Human-Centered Computing (HCC) er at forske, designe og udvikle interaktive informations- og kommunikationsteknologier til hverdagsbrug og arbejdssammenhænge. Se video.

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her