AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Interaktionsdesign

Tidligere studerende Jehanee Vigneswaran

Vi bruger viden om mennesker til at skabe et godt design

Jehanee blev interviewet om sin uddannelse tilbage i 2016:

"Jeg har altid haft en interesse for teknologi og design.  Når jeg har valgt en it-uddannelse er det fordi, jeg rigtig godt kan lide at være kreativ, få ideer og udvikle nye koncepter. Det fedeste er at få færdighederne til at kunne det tekniske bag ved, så ideerne kan realiseres. 

Jeg valgte Interaktionsdesign, fordi jeg syntes, kombinationen mellem datalogi og design er rigtig spændende og giver en bred forståelse indenfor mange forskellige aspekter. Det område, som interesserer mig mest, er helt klart design, men de andre områder indenfor uddannelsen er også med til at kunne lave et bedre design/koncept i sidste ende. Jeg synes, det er rigtig spændende at kunne bruge viden om mennesker til at skabe et godt design, som falder i brugerens smag.

3 TING JEG SÆRLIG GODT KAN LIDE VED MIT STUDIUM

  1. Den brede forståelse indenfor forskellige områder; design og programmering
  2. At kunne bruge teori fra undervisningen i praksis i projektarbejdet. Det hjælper rigtig meget at kunne have teorien mellem hænderne og bruge den i projektet. Det giver en meget lettere forståelse. Derudover lærer man enormt meget af at arbejde 6-7 studerende i en gruppe, hvor alle skal have deres mening igennem og enes.
  3. Det sociale liv. Det er dejligt at gå på en uddannelse, hvor man kan snakke med alle og hvor alle er flinke og imødekommende. Vi har også nogle arrangementer i løbet af året, som både er fester og faglige arrangementer, hvor vi fx møder repræsentanter fra erhvervslivet.

HVAD VIL JEG BRUGE MIN UDDANNELSE TIL?

Jeg vil gerne være projektleder med fokus på design af produkter og brugergrænseflader."

Jehanee Vigneswaran

Tidligere studerende

Jehanee arbejder i dag som Technology Consulting Analyst hos Accenture.