AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Interaktionsdesign

Tidligere studerende Kathrine Maja Hansen

Det bedste fra to verdener

"Jeg keder mig aldrig på min uddannelse."

"Da jeg var færdig med gymnasiet, vidste jeg, at jeg ville studere videre. Mit problem var, at der var så mange uddannelser, som jeg var interesseret i. Jeg følte bare ikke rigtigt, at der fandtes den helt rigtige uddannelse for mig, før jeg hørte om Interaktionsdesign. Interaktionsdesign var en helt ny uddannelse, som lige var blevet oprettet, og da jeg hørte om den, vidste jeg, at det var den perfekte uddannelse for mig. Grunden til dette var, at uddannelsen kombinerede det bedste fra to verdener, nemlig den teknologiske verden og den kreative designverden.

Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte denne uddannelse og har ikke fortrudt det en eneste dag. I starten var jeg lidt nervøs for gruppearbejdet, som Aalborg Universitet er kendt for, men jeg fandt hurtigt ud af, at det slet ikke var, som gruppearbejdet i gymnasiet. Når man arbejder sammen med andre studerende, der har de samme mål som en selv, så er det en fornøjelse, og man kommer aldrig til at stå alene.

Jeg keder mig aldrig på min uddannelse; hver dag har en ny og spændende udfordring. På et semester kan man for eksempel have kurser i 3D tegning, matematik, samt et kursus i prototyper, hvilket gør at ugerne aldrig bliver ensformige. Kurserne er meget forskellige, men det gør det kun mere spændende at arbejde med og arbejdsbyrden bliver derfor aldrig for tung.

Jeg anbefaler Interaktionsdesign til alle, der ønsker at arbejde med sammenspillet mellem teknologi, design og mennesker."

Kathrine Maja Hansen

tidligere studerende