Forskning
Samarbejde

Informationsteknologi

Kandidatmuligheder

Som bachelor i Informationsteknologi fra Aalborg Universitet kan du enten vælge at begynde at arbejde eller at fortsætte på universitetet og tage en 2-årig kandidatuddannelse. Fortsætter du på universitetet er der en lang række uddannelsesmuligheder i form af kandidatuddannelser.

Den kandidatuddannelse, du kan vælge, afhænger af de kurser og fag du har valgt på 6. semester i din bacheloruddannelse. Disse kurser er nemlig forberedende til de mulige kandidatuddannelser.

Mulige kandidatoverbygninger:

Særlige studieforløb under bacheloruddannelsen

Er du elitesportsudøver? – og vil du samtidig gerne uddanne dig?
Nordjysk elitesport er et tilbud til dig, som er elitesportsudøver, og som har et ønske om at tage en uddannelse samtidig med at du udøver din sport på højt niveau. Se Nordjysk elitesport for mere information.

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser