Uddannelse
Samarbejde

Studiets vejleder

De decentrale studievejledere, som i de fleste tilfælde selv er studerende på uddannelserne, kan bl.a. vejlede om indholdet i det enkelte studium, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

► Se mere om decentral studievejledning her.

Camilla Bøgeskov larsen

Decentral studievejleder for bachelor- og kandidatuddannelserne i Historie.

Fibigerstræde 1, lokale 30

Tlf.: mobilnr.: 6196 7095 – lokalnr. 9819
E-mail: hist-studievejl@cgs.aau.dk

Træffetid

Torsdage 14.30-16.30.

Åbent: onsdage 10:00-12:00

► Booking af grupperum

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet videregiver under ingen omstændigheder dine kontaktoplysninger til andre (tredjepart). De vil udelukkende blive anvendt ved denne henvendelse. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Kontakt studiet

Henvendelser vedr. bacheloruddannelsen:

Studiesekretær Betinna Olesen
Fibigerstræde 5, lokale 36
Telefon: 9940 8024, 9940 8105

Henvendelser vedr. kandidatuddannelsen samt studienævn:

Studienævnssekretær Susanne Broberg Byrresen
Fibigerstræde 5, lokale 64
Telefon: 9940 2611

Uddannelsen udbydes af Institut for Politik og Samfund. På instituttets hjemmeside kan du læse mere om, hvem vi er, hvordan vi kvalitetssikrer vores uddannelser og meget mere.

STUDIENÆVNET FOR historie

AAU Studievejledning: Studie- og trivselsvejledning

AAU Studievejledning 2019-2020
AAU Studievejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs i studiet, studietvivl, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

studievejledning@aau.dk

Telefon:

Telefonen er åben alle hverdage kl. 12:00 til 14:00.

I følgende perioder har vi udvidet åbent på telefonen mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 og fredag kl. 12.00-14.00:

• 22. juni - 3. juli
  • 28. juli - 31. juli

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).

Læs mere om din su og økonomi