Uddannelse
Samarbejde

Studiets vejleder

Studenterstudievejledere, som i de fleste tilfælde selv er studerende på uddannelserne, kan bl.a. vejlede om indholdet i det enkelte studium, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v.

► Se mere om studenterstudievejledning her.

Camilla Bøgeskov larsen

Studenterstudievejleder for bachelor- og kandidatuddannelserne i Historie.

Fibigerstræde 5, lokale 11

Tlf.: mobilnr.: 5183 8467 – lokalnr. 9940 9819
E-mail: hist-studievejl@dps.aau.dk

Træffetid

Onsdage 10:00-12:00

► Booking af grupperum for studerende på Historie, BA og KA

Sådan behandler vi dine oplysninger

Aalborg Universitet videregiver under ingen omstændigheder dine kontaktoplysninger til andre (tredjepart). De vil udelukkende blive anvendt ved denne henvendelse. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Kontakt studiet

Henvendelser vedr. bacheloruddannelsen:

Studiesekretær Betinna Olesen
Fibigerstræde 5, lokale 36
Telefon: 9940 8024, 9940 8105

Henvendelser vedr. kandidatuddannelsen samt studienævn:

Studienævnssekretær Susanne Broberg Byrresen
Fibigerstræde 5, lokale 64
Telefon: 9940 2611

Uddannelsen udbydes af Institut for Politik og Samfund. På instituttets hjemmeside kan du læse mere om, hvem vi er, hvordan vi kvalitetssikrer vores uddannelser og meget mere.

STUDIENÆVNET FOR historie

AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).

Læs mere om din su og økonomi