Forskning
Samarbejde

Globale Forretningssystemer

Tidligere studerende fortæller

Tidligere studerende fortæller

Louise Jensen, tidligere studerende på Globale Forretningssystemer, fortælle rom uddannelsen

”Jeg elsker at arbejde i grupper med at løse et virkeligt problem”

”Mit valg af denne uddannelse var mere eller mindre held. Jeg havde igennem HHX fået interesse for virksomheder, og derfor fandt jeg denne uddannelse spændende.

GBE er spændende, fordi den giver et utrolig godt indblik i virksomheder og sammenhængen mellem de processer, der sker i en virksomhed, og alt vi gør, har til formål at optimere den nuværende situation i en virksomhed.

Jeg drømmer om som nyuddannet at hjælpe danske virksomheder med at forblive konkurrencedygtige og sikre, at det forsat giver mening at producere i Danmark.

I mine projekter har jeg fx arbejdet med:

at optimere en sub-process i en produktion i en mellemstor dansk virksomhed
at optimere layout og flow for en produktionslinje i en mindre dansk virksomhed
forholdene til leverandører hos en mellemstor dansk virksomhed, som var leverandør til store internationale virksomheder. Derfor var det vigtigt for dem at sikre, at de altid kunne levere det lovede på det rigtige tidspunkt
materialeflowet i en stor dansk virksomhed, for at sikre at materialet bliver kørt rundt så lidt som muligt og at lageret består af præcist dét, der er nødvendigt

Generelt set arbejder vi meget sammen med virksomheder i projekterne. Det er en kæmpe udfordring, at få koblet teorien på det man ser i virkeligheden. Derudover, så er der også det menneskelige aspekt som man skal huske, når man er ude og interviewe og observere i virksomhederne, så man er sikker på troværdigheden.

Det er spændende at være studerende på AAU. Jeg elsker at arbejde i grupper med at løse et virkeligt problem – det er selvfølgelig udfordrende og hårdt til tider, men man føler altid, at man har lært utrolig meget igennem projektarbejdet.

Aalborg er en by i udvikling, og det mærker man virkelig. Der sker altid noget nyt og spændende og der er masser at tage sig til. Jeg havde heller ingen problem med at finde en lejlighed til rimelige penge.”

Louise Jensen, tidligere studerende på Globale Forretningssystemer