Forskning
Samarbejde

Geografi

Praktik og Udlandsophold

Praktik og Udlandsophold

At studere i udlandet eller at få fingrene ned i virkelige problemstillinger kan være med til at udvikle dine kompetencer samtidig med, at du får uforglemmelige oplevelser. Mange vælger praktik- og udlandsophold på kandidatuddannelsen, men der er ingen hindringer for, at du rejser ud tidligere i uddannelsesforløbet.

Geografiuddannelsen og Aalborg Universitet har samarbejdsaftaler med en række udenlandske universiteter. Samarbejdsaftaler gør det nemt at tage et semester i udlandet, men det er også muligt at arrangere ophold på andre universiteter. Som hovedregel står du selv for at arrangere praktik- og udlandsophold, men der er hjælp at hente hos internationalt kontor og studiets undervisere.

Det er også muligt at rejse ud for at indsamle data til et semesterprojekt. Ofte rejser studerende til lokaliteter indenfor landets grænser, men der også mulighed for at rejse ud og arbejde sammen med organisationer, der kan bruge din hjælp.

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold