AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, HA

studie- eller praktikophold i udlandet

På bacheloruddannelsen i Erhvervsøkonomi (HA) er det muligt at tage på udlandsophold i løbet af studiet. Aalborg Universitet har samarbejdsaftaler med universiteter over hele verden. Mange studerende benytter sig af udlandsophold for at øge sproglige kompetencer, få nye oplevelser og sætte et internationalt præg på sin uddannelse. De studieaktiviteter, du deltager i ved det pågældende universitet, træder da i stedet for de studieaktiviteter, du skulle have haft på Aalborg Universitet.

Det anbefales at tage på udlandsophold på studiets 4. semester, men der kan også tages ud på andre af studiets semestre. Op til ét år af uddannelsen kan afvikles i udlandet.  

På kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi (cand. merc.) afvikles på studiets 3. semester et praktik- eller udlandsophold.  

Du kan på nedenstående link læse mere om kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi. www.aau.dk/uddannelser/kandidat/erhvervsoekonomi

 

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold