Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, HA

Studieophold i udlandet

På bacheloruddannelsen i Erhvervsøkonomi (HA) kan du tage på studieophold i udlandet. De fleste gør det på 4. semester. Under opholdet erstattes dine studieaktiviteter på AAU af studieaktiviteter på et andet universitet.

Vælger du at tage et semester i udlandet, får du mulighed for at opleve en anden undervisningsform og kultur, samtidig med at du udvider dit sociale netværk.

Mulighederne er mange. Flere vælger at rejse til et andet kontingent for at opleve, hvordan det er at studere dér og opnå ny og anderledes viden, men du kan også vælge et land i Europa med en kultur, der ligner den skandinaviske.

Se, hvilke universiteter vi samarbejder med, på www.internationaltkontor.aau.dk. Her kan du også læse om studieophold i udlandet og finde kontaktoplysningerne på de personer på Internationalt Kontor, som er din kontakt til det udenlandske universitet og gerne vejleder dig om det praktiske i forbindelse med at rejse ud.

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold