AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, HA

Studieophold i udlandet

På bacheloruddannelsen i Erhvervsøkonomi (HA) kan du tilbringe et semester i udlandet og opleve en anden undervisningsform og kultur, samtidig med at du udvider dit sociale netværk. Vi anbefaler 4. og 5. semester. Under opholdet erstattes dine studieaktiviteter på AAU af studieaktiviteter på et andet universitet.

Mulighederne er mange, og du kan fx udforske Danmarks største handelspartner Tyskland, en anden skandinavisk kultur, vækstøkonomierne i Asien eller et helt andet sted i verden. Se, hvilke universiteter vi samarbejder med, på www.internationaltkontor.aau.dk. Her kan du også læse om studieophold i udlandet og finde kontaktoplysningerne på de personer på Internationalt Kontor, som er din kontakt til det udenlandske universitet og gerne vejleder dig om det praktiske i forbindelse med at rejse ud.

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold