Forskning
Samarbejde

Erhvervsøkonomi, HA

Kandidatmuligheder

En HA-uddannelse giver dig erhvervskompetencer, og du kan derfor vælge at søge job, når du er færdig med studiet.

En kandidatspecialisering vil dog i mange tilfælde give en større adgangsbilet til erhvervslivet. Med en bestået HA-eksamen har du mulighed for at blive optaget på de fleste cand.merc.-uddannelser ved universiteter i Danmark og bygge videre på den viden, du har fået på HA-uddannelsen.

Der er et begrænset antal pladser på de enkelte cand.merc.-uddannelser. Desuden skal du være særligt opmærksom på at benytte dit retskrav, hvis du vil søge optagelse på en adgangsbegrænset kandidatuddannelse. Bemærk dog, at du muligvis ikke har frit valg mellem uddannelsens specialiseringer pga. adgangsbegrænsningen.

På Aalborg Universitet tilbyder vi følgende specialiseringer af cand.merc.:

Læs mere om kandidatuddannelsen i Erhvervsøkonomi 
 

Dyrker du sport på eliteplan?

Nordjysk Elitesport er et tilbud til elitesportsudøvere, som har et ønske om at tage en uddannelse og samtidig udøve sport på højt niveau. Nordjysk Elitesport hjælper dig med at koordinere dit studium og din sport ved at rådgive om din studieplanlægning. De kan hjælpe dig med at få lavet en personlig studieplan og med at finde ud af de regler og dispensationer, som evt. skal til, for at du kan få en studieplan til at gå op.

Læs mere om Nordjysk Elitesport på www.nordjyskelitesport.dk.

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser