Forskning
Samarbejde

International Virksomhedskommunikation i Engelsk

Udlandsophold

Udlandsophold

STUDIEOPHOLD I UDLANDET GIVER EKSTRA KOMPETENCER

På 4. semester er det oplagt at studere i udlandet i 4-6 måneder. Her har du en unik mulighed for at leve dig ind i det engelske sprog og kulturen i det valgte land og få nogle uforglemmelige oplevelser. Det giver dig samtidig nogle ekstra kompetencer, der er efterspurgt i erhvervslivet.

AAU har samarbejdsaftaler med mange udenlandske universiteter. Samarbejdsaftalerne gør det nemt at tage et semester i udlandet, men det er også muligt at arrangere ophold på andre universiteter. Studerende på international virksomhedskommunikation tager ofte på studieophold i fx Storbritannien, USA, Hong Kong og Sydkorea.

Studiets internationale koordinator og Internationalt Kontor hjælper dig med det praktiske i forbindelse med opholdet. Du får din SU med, og du kan også søge ekstra legater. Hvis du tager på et godkendt studieophold i udlandet, erstatter det de moduler, du ellers skulle læse på AAU på 4. semester, så din studietid forlænges altså ikke.

Vil du på udlandsophold?

Vil du på udlandsophold?

Aalborg Universitets Internationale Kontor har mange års erfaring med at sende AAU-studerende på studie- eller praktikophold i udlandet, og du har mulighed for at søge AAU-legater via kontoret.
 

Læs mere om udlandsophold