AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

International Virksomhedskommunikation i Engelsk

Job & karriere

Job & karriere

Tager du uddannelsen i International Virksomhedskommunikation i Engelsk kan du få job i en erhvervsvirksomhed, hvor du sammen med din afdeling står for kontakten til de udenlandske markeder. Du arbejder fx i virksomhedens marketingafdeling, hvor du er med til at udforme reklamefremstød til det engelske eller amerikanske marked, eller du tager med salgsafdelingen på messer i udlandet og deltager i den personlige kontakt med de udenlandske kunder. Du kan også være med til at udforme virksomhedens reklamer, brochurer, brugsanvisninger og webkommunikation. En anden mulighed er at søge job i internationale organisationer.

Arbejdsformen er projekt- og gruppeorienteret på Aalborg Universitet. Det gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet, da du allerede i løbet af din uddannelse har opnået kompetencer inden for teamarbejde, og da du er hurtig til at sætte dig ind i og arbejde med problemstillinger. De fleste læser både en bachelor- og kandidatuddannelse, men det er også muligt kun at læse en bacheloruddannelse og søge arbejde herefter. Dine karrieremuligheder vil dog være større, hvis du også læser en kandidatuddannelse.

Med uddannelsen kan du kigge efter jobannoncer, der søger fx sprogmedarbejdere, marketingmedarbejdere og eksportmedarbejdere.

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere kan vejlede dig om karrieremuligheder og erhvervskontakt under studiet. Få bl.a. vejledning om:

  • Ansøgning og CV
  • Praktik og studiejob
  • Dine personlige kompetencer
  • Arbejdsmarkedet og brancher
  • A-kasser og fagforeninger
     

LÆS MERE OM PÅ AAU Karriere's HJEMMESIDE