AAU logo

Elektronik, Diplomingeniør

Kandidatmuligheder

Kandidatmuligheder

Med en diplomingeniøruddannelse i Elektronik fra Aalborg Universitet låser du dig ikke fast til et bestemt uddannelsesforløb.

Diplomingeniøruddannelsen er beregnet til, at man går ud og finder arbejde umiddelbart efter endt studium - men skulle du have ombestemt dig, er der mulighed for at videreuddanne dig - enten på AAU eller på en anden uddannelsesinstitution. Se dine muligheder for andre uddannelser på AAU via uddannelsestjekker.

Som diplomingeniør i Elektronik fra Aalborg Universitet får du adgang til en række civilingeniøruddannelser, såfremt du opfylder kravene på den pågældende uddannelse. Det er som udgangspunkt de samme kandidatuddannelser, som man får adgang til, hvis man har en ingeniørfaglig bachelor i Elektronik og IT. Du kan læse mere om dine kandidatmuligheder her.

Særlige studieforløb

Er du elitesportsudøver? – og vil du samtidig gerne uddanne dig?
Nordjysk elitesport er et tilbud til dig, som er elitesportsudøver, og som har et ønske om at tage en uddannelse samtidig med at du udøver din sport på højt niveau. Se Nordjysk elitesport for mere information.

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser