Forskning
Samarbejde

Elektronik, Diplomingeniør

Job & karriere

De fleste nyuddannede diplomingeniører i Elektronik fra Aalborg Universitet får job i små og store elektronikvirksomheders udviklings- eller forskningsafdelinger. Du har også mulighed for at arbejde i salgsafdelinger, i produktionsvirksomheder, i rådgivende ingeniørfirmaer eller i den offentlige sektor.

Dit valg af specialisering på enten diplom- eller civilingeniøruddannelsen er ikke altid afgørende for, hvilken type job du får efter endt uddannelse; men du vælger specialisering efter interesse, og sådan vil du ofte også vælge job.

Som udviklingsingeniør stilles der store krav til selvstændigt at gennemskue problemstillinger og til kreativitet i problemløsningsfasen. Gennem studiet lærer du at arbejde effektivt i et team. Mange elektronikvirksomheder er organiseret i projektgrupper, og du vil derfor hurtigt kunne falde til og blive produktiv for virksomheden.

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her