Forskning
Samarbejde

Elektronik og it

Er du i tvivl? Har du spørgsmål?

Vi vil gerne hjælpe dig på vej til at finde den uddannelse, der er den helt rigtige for dig. Det er i både din og vores interesse, at du får truffet det rigtige valg fra starten, og til det skal man bruge masser af information.

Så hvis du har spørgsmål, er nysgerrig eller i tvivl, skal du ikke tøve med at kontakte os - der sidder AAU-studerende klar til at snakke med dig. Og nej - der findes ikke dumme spørgsmål!

SKRIV TIL EMMA-SOFIE OG GUSTAV 

Kontakt dem på mail e-sv@es.aau.dk.

Emma-Sofie og Gustav er selv studerende på uddannelser på Institut for Elektroniske Systemer, hvor uddannelsen i Elektronik og IT har hjemme.

Emma-Sofie Hestbech, studerende på Aalborg Universitet       Gustav Juul Lind Pedersen, studerende på Aalborg Universitet


Grundet Covid-19-nedlukning af Aalborg Universitet vil alle møder foregå digitalt 

På forhånd tak for jeres forståelse.
 

NÅR VI MÅ KOMME PÅ CAMPUS IGEN ...

Har du lyst til at snuse mere til uddannelsen i Elektronik og IT?

Bliv studerende for en dag på Aalborg Universitet

Så har du mulighed for at blive studerende for en dag. Her følges du med en studerende fra Elektronik og IT, som tager dig med til forelæsning, viser dig rundt og svarer på alle dine spørgsmål. Skriv til e-sv@es.aau.dk og så laver vi en aftale.

AAU Studie- og trivselsvejledning


AAU Studie- og trivselsvejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet valg undervejs i studiet, studietvivl, studieteknik, trivsel, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag og tirsdag samt torsdag og fredag fra kl. 12:00 til 14:00.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere, eller du kan booke en video- eller telefonsamtale, hvor vi ringer dig op. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid. Der er også særlige forholdsregler for at forebygge spredning af coronavirus, som vi sender til dig på e-mail, når du booker en fysisk samtale hos os. Du må ikke komme hos os uden aftale - vi håber på din forståelse.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får viden om events, studievejledning og livet som studerende fra Aalborg Universitet sendt til din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet