AAU logo

Economics and Business Administration

Kandidatmuligheder

Economics and Business Administration giver dig omfattende viden og indsigt i grundlæggende økonomi og virksomhedsledelse. Igennem studiet kvalificerer du dig til at studere videre på relevante kandidatuddannelser og til ansættelse i virksomheder.

Economics and Business Administration giver adgang til en række kandidatuddannelser på Aalborg Universitet. Se hvilke uddannelser i Uddannelsestjekkeren. Inden for økonomi og ledelse er der flere muligheder bl.a.:

Dyrker du sport på eliteplan?

Nordjysk Elitesport er et tilbud til dig, som er elitesportsudøver, og som har et ønske om at tage en uddannelse, samtidig med at du stadigvæk kan udøve din sport på højt niveau. Nordjysk Elitesport hjælper dig med at koordinere dit studie og din sport ved at rådgive omkring din studieplanlægning. De kan hjælpe dig med at få lavet en personlig studieplan, og med at finde ud af de regler og dispensationer, som evt. skal til, for at du kan få en studieplan til at gå op.

Læs mere om Nordjysk Elitesport på www.nordjyskelitesport.dk.

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser