Forskning
Samarbejde

Dansk

Studiets vejleder

På Dansk er vores studievejledere selv studerende. Det betyder, at de nemt kan vejlede om fagligt indhold og arbejdsbelastning på studiet. Derudover kan de svare på spørgsmål om optagelse, eksamensregler, dispensationer, studiemiljø eller fortælle mere om, hvordan det i det hele taget er at studere ved Aalborg Universitet.

decentral studievejleder på Dansk

Pernille Aaen Søltoft

Camilla Møller Olesen
Kroghstræde 3, lok. 3.123
9220 Aalborg Ø

 

KONTORtid

Onsdage fra 10.15-12.15.


HVAD SNAKKER VI OM PÅ ET ONLINE-MØDE?

Vi kan tage en snak om livet som studerende på AAU. Du er velkommen til at spørge om alt. Intet spørgsmål er for stort eller småt, og vi svarer gerne på alt lige fra studiets indhold over studiejobs til hvordan vores kantine ser ud og fungerer. For mig er det vigtigt, at du føler dig godt klædt på til at træffe det rigtige studievalg for dig.


Lille studievejledning

Læs også Lille studievejledning. Den er ment som et kort opslagsværk, hvor du kan få svar på nogle grundlæggende spørgsmål især vedrørende kursusdeltagelse, projektarbejde, skriftlige opgaver og eksamen

► AAU Studievejledningens hjemmesider om studieteknik.

Kontakt studiet

Hvis du har spørgsmål om studieindhold, studieform, arbejdsbelastning, hvordan det er at være studerende, optagelse mv, anbefaler vi, at du kontakter studievejledningen.

Har du spørgsmål, der vedrører din sammensætning af uddannelsen (hvis du f.eks. kommer med en anden baggrund end angivet under adgangskravene) eller lignende, er du velkommen til at kontakte studienævnssekretæren for Dansk. 

STUDIE- OG STUDIENÆVNSSEKRETÆR

Louise Froberg Andersen
Kroghstræde 3, rum 3.246
9220 Aalborg Øst
Tlf: 9940 9180
louisefa@hum.aau.dk

Studienævnet for dansk

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får viden om events, studievejledning og livet som studerende fra Aalborg Universitet sendt til din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet