AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Dansk

Job & karriere

Job & karriere

Dansk giver dig færdigheder og kompetencer, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge, på såvel det private som det offentlige arbejdsmarked.Mange bliver beskæftiget med undervisning i gymnasiet, voksenuddannelse osv. Men lige så mange får glæde af deres uddannelse inden for informations- og kommunikationsarbejde, projektledelse, markedsføring og -strategi, nyhedsformidling og andre formidlingsopgaver.

Arbejdsformen er gruppe- og projektorienteret. Det gør dig attraktiv på arbejdsmarkedet, da du allerede i løbet af din uddannelse har opnået kompetencer inden for teamarbejde, og da du er hurtig til at sætte dig ind i og arbejde med problemstillinger.

De fleste læser både en bachelor- og kandidatuddannelse, men det er også muligt kun at tage en bacheloruddannelse og søge arbejde herefter. Dine karrieremuligheder vil dog være større, hvis du også læser en kandidatuddannelse.

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her