Forskning
Samarbejde

Cyber- og computerteknologi, Bachelor

Job & karriere

Uddannelsen i Cyber- og computerteknologi er bl.a. blevet til på baggrund af stor efterspørgsel i erhvervslivet. Undersøgelser viser nemlig, at efterspørgslen på kandidater inden for Cyber- og computerteknologi ikke blot er høj, men også i kraftig vækst - ikke mindst inden for sikkerhed og bæredygtighed.

Efterspørgslen er også stor blandt unge, der gerne vil læse på en uddannelse inden for Cyber- og computerteknologi. Især i København er der flere ansøgere til IT-uddannelserne, end uddannelserne kan optage.

Dette giver alt sammen dig som studerende en lys fremtidsudsigt hvad job angår. Det, som du lærer på uddannelsen i Cyber- og computerteknologi, gør, at du ikke bare bliver efterspurgt, men også eftertragtet.

Du kan fx komme til at arbejde med at udvikle software, være ansvarlig for system- og netværksopbygning og vedligeholdelse, udføre rådgivningsopgaver mm.

En helt oplagt vej at gå for dig, der har en bachelorgrad i Cyber- og computerteknologi er kandidatuddannelsen i Cybersecurity, som også læses på Aalborg Universitet København. Her vil du blive cand.polyt. (civilingeniør).

Karrierevejledning på AAU

AAU Karriere giver sparring på din karriere. Mens du studerer på AAU, kan du deltage i karriere- og jobrelaterede arrangementer og booke karrierevejledningssamtaler til en snak om fx:

  • Ansøgning og cv
  • Praktik- og studiejobsøgning
  • Kompetencer – både de faglige og de mere personlige
  • Gode værktøjer til at finde rundt i dine karrieretanker
  • At få hul på jobsøgningen, inden du bliver færdiguddannet

 

LÆS MERE OM AAU Karriere her