AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Byggeri og anlæg, diplomingeniør

Studiets vejleder

Mia Gotfredsen er studenterstudievejleder for alle uddannelser under Studienævn for Byggeri og Anlæg. Studievejlederen kan bl.a. vejlede om indholdet i den enkelte uddannelse, studiemiljø, eksamensregler, dispensationer m.v. Studievejlederen har tavshedspligt.

ADRESSE
Thomas Manns Vej 23
9220 Aalborg Øst

E-MAIL
studievejledning@civil.aau.dk

TELEFON (mandag og onsdag 15-17):
93 56 20 44

 

Kontakt studiet


Hvis du har spørgsmål om studieindhold, studieform, arbejdsbelastning, hvordan det er at være studerende, optagelse mv, anbefaler vi, at du kontakter studievejledningen.

Har du spørgsmål, der vedrørerdin sammensætning af uddannelsen (hvis du fx kommer med en anden baggrund end angivet under adgangskravene) eller lign., er du velkommen til at kontakte studienævnet for Byggeri og anlæg. 


Studienævn for Byggeri og Anlæg

AAU Studievejledning: Studie- og trivselsvejledning

AAU Studievejledning 2019-2020
AAU Studievejledning

I Aalborg Universitets Studie- og Trivselsvejledning kan vi hjælpe med blandt andet optagelse, ansøgningsprocedure, valg undervejs i studiet, studietvivl, orlov og udmeldelse.

Du er altid velkommen til at e-maile eller ringe til os, hvis du har spørgsmål eller bare har brug for en snak om dine tanker om studiet. Vi snakker gerne med dig om stort som småt.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer?

E-mail:

studievejledning@aau.dk

Telefon:

99 40 94 40
Telefonen er åben mandag til fredag kl. 12:00 til 15:00. I perioder op til ansøgningsfrister har vi udvidet åbningstid. Se hvilke datoer her.

personligt møde:

Vi kan besvare de fleste spørgsmål telefonisk, men du er også velkommen til at komme ind og få et personligt møde med en af vores vejledere. Da vi kun har begrænsede tider, er det nødvendigt at booke i forvejen, og vær forberedt på at du ofte skal booke i god tid.

Book en samtale

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Aalborg Universitet behandler alle dine oplysninger med fortrolighed. Alle studievejledere er underlagt tavshedspligt, og du kan altid henvende dig anonymt.

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi