Forskning
Samarbejde

Byggeri og anlæg

Studiets vejleder

Studievejlederen er selv studerende på uddannelsen. Studievejlederne kan blandt andet vejlede om indholdet og arbejdsbelastningen på studiet, optagelse, eksamensregler, dispensationer, studiemiljø eller fortælle mere om hvordan det i det hele taget er at studere ved Aalborg Universitet. Studievejlederen har tavshedspligt. 

Adresse: Thomas Manns Vej 23, 9220 Aalborg Ø
E-mail: studievejledning@build.aau.dk

Mia Gotfredsen er studenterstudievejleder for bachelor og diplom i Byggeri og Anlæg i Aalborg, samt kandidatuddannelserne i Aalborg. 

TELEFON (onsdag 15-17): 93 56 20 44


 

Emma Hyldgaard Henningsen er studenterstudievejleder for bachelor og diplom i Byggeri og Anlæg i Aalborg, samt kandidatuddannelserne i Aalborg.

 


 

Sabra Hassan Abdurahman Kuku er studenterstudievejleder for uddannelserne under Byggeri og Anlæg i Aalborg, samt for Sidefag i geografi i Aalborg. 

 

 

 Mød os! Book et online møde med os

Hvis du er interesseret i at møde os, så tilbyder vi online møder, hvor vi tager en snak om livet som studerende på AAU. Du er velkommen til at spørge om alt. Intet spørgsmål er for stort eller småt, og vi svarer gerne på alt lige fra studiets indhold over studiejobs til hvordan vores kantine ser ud og fungerer.

For os er det vigtigt, at du føler dig godt klædt på til at træffe det rigtige studievalg for dig.

Rent praktisk gør vi det sådan, at du skriver til os, og så kontakter en af os dig for at aftale nærmere.

Kontakt studiet

Studievejleder

Har du brug for vejledning om indholdet og arbejdsbelastningen på studiet, optagelse, studiemiljø eller vide mere om hvordan det i det hele taget er at studere ved Aalborg Universitet kan du kontakte din studievejleder

Studienævn

Har du spørgsmål, der vedrører sammensætningen af din uddannelse, optagelse, studieskift, eksamensregler, merit, dispensationer mv. kan du kontakte dit studienævn.

Læs mere om uddannelsen

Din SU og økonomi

Din SU og økonomi

Som studerende på Aalborg Universitet (AAU) har du mulighed for at få økonomisk støtte i form af SU (Statens Uddannelsesstøtte).
 

Læs mere om din su og økonomi

Tilmelding til nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Du får viden om events, studievejledning og livet som studerende fra Aalborg Universitet sendt til din mail.

Tilmeld dig nyhedsbrevet