Forskning
Samarbejde

Byggeri og anlæg

Kandidatmuligheder

Kandidatmuligheder

Med en bacheloruddannelse i Byggeri og Anlæg får du adgang til en 2-årig kandidatuddannelse som civilingeniør (cand.polyt.):

Aalborg:

Esbjerg:

De to uddannelser ”Byggeledelse” og ”Veje og Trafik” har optag fra alle bachelorretninger under Byggeri og Anlæg, mens du ved de øvrige kandidatuddannelser skal have fulgt den tilsvarende retning på bachelorniveau. Hvis du på bachelorniveau har en specialisering i fx Bygge- og Anlægskonstruktion, får du adgang til civilingeniøruddannelsen "Structural and Civil Engineering" i Aalborg.


Andre kandidatmuligheder

Med en bachelor i Byggeri og Anlæg låser du dig ikke fast til et bestemt uddannelsesforløb. Din bachelorgrad giver dig nemlig adgang og mulighed for at vælge en anden relevant kandidatuddannelse - enten på AAU eller på en anden uddannelsesinstitution. 

 

Læs om job- og karrieremuligheder

Læs mere om uddannelsen

Hvad er en kandidatuddannelse?

Hvad er en kandidatuddannelse?

En kandidatuddannelse er en toårig overbygning på en bacheloruddannelse, som du afslutter med et speciale. Efter bestået eksamen får du en kandidatgrad.

Optagelseskravet til en kandidatuddannelse er en færdiggjort bacheloruddannelse fra AAU eller et andet universitet. Til enkelte kandidatuddannelser har også bestemte professionsbachelorer adgang.
 

Se AAU's kandidatuddannelser