Forskning
Samarbejde

Byggeri og anlæg

Tidligere studerende fortæller

Tidligere studerende fortæller

Rune B. K. Andersen, tidligere studerende på Byggeri og Anlæg, fortæller om uddannelsen

"Jeg har haft vejledere fra erhvervslivet, som giver et andet, mere praktisk synspunkt på mange af de ting, man laver på universitetet"

"Jeg valgte Byggeri og Anlæg, fordi jeg gerne vil arbejde med bygninger, kontorer og boliger mm.

På min linje, Indeklima og Energi, arbejder jeg ikke kun med at dimensionere bygningens vand, varme og ventilations systemer, jeg arbejder også med den oplevede komfort i bygningen, altså hvordan mennesker har det i bygningen.

Jeg drømmer om at arbejde med indeklima og ventilation, når jeg er færdig.

I mine projekter har jeg arbejdet med alt fra en 1-etages bolig, til lejlighedskomplekser, kontor bygninger og idrætshaller.

Jeg har ikke decideret samarbejdet med erhvervslivet i mine projekter, men har haft vejledere fra erhvervslivet, som giver et andet, mere praktisk synspunkt på mange af de ting, man laver på universitetet.

AAUs PBL (problembaseret læring) passer mig rigtig godt. Arbejdet med et stort semesterprojekt er utrolig lærerigt, og man får mulighed på hvert enkelt semester at fordybe sig i faget.

Da jeg startede på AAU måtte jeg bo to uger på vandrehjemmet, men med det sagt, så var det meget billigt at bo der grundet bolig-garantien givet i Aalborg.

Aalborg er en fantastisk studieby, og den har en engageret studenterforening, der sørger for, at ens studietid er, som den skal være og mere til."

Rune B. K. Andersen, tidligere studerende på Byggeri og Anlæg