Forskning
Samarbejde

Arkitektur og Design

Redi - Treating Phantom Limb Pain

Redi - Treating Phantom Limb Pain

“Redi – Treating Phantom Limb Pain” er et Industrielt Design-afgangsprojekt lavet af Line Sand Knudsen, Mikkel Huse og Sigrún Vikingsdóttir fra Arkitektur og Design. De har udviklet et genoptræningsværktøj til behandling af smerter i forskellige lemmer. Det er det eneste på markedet, og det er designet til patienter, som har mistet begge arme, og derfor har brug for hjælp i hverdagen.

Redi er et genoptræningsværktøj til behandling af fantomsmerter (PLP). Det er designet til de øvre lemmer, hvor arme er blevet amputerede. Det er det eneste PLP produkt, der er til rådighed for patienter, der har mistet begge arme.  

Visualisering af projektet

Redi er beregnet til privat brug for at undgå tidskrævende behandlinger på klinikker, da det giver mulighed for hyppigere træning og dermed bedre resultater.  


Visualisering af projektet

Designet kan betragtes som enhændet brug, der gør patienten ansvarlig for sin egen træning. Produktet er fremstillet af moduler, og størrelsen af hvert produkt tilpasses patientens behov. 

Redi er baseret på teknologi fra Integrum AB, men omfatter også yderligere funktioner, der maksimerer anvendeligheden af produkter. Behandlingen er baseret på en motorafvikling, taktil og visuel feedback på en computerskærm.  

Prøv selv at læse Line, Mikkel og Sigrúns projektbeskrivelser som PDF her (på engelsk)

Studerende fortæller