Forskning
Samarbejde

Skab viden og løsninger, der forandrer verden

Hør studerende fortælle om deres projekter

Med afsæt i gruppearbejde og problembaserede projekter med autentiske udfordringer bliver du undervist lige der, hvor teori og praksis mødes og er med til at flytte, forundre og forandre. Både dig og verden. AAU bringer dig derfor tættere på den virkelige verden. Og på et attraktivt job.

På Aalborg Universitet finder du inden for science-området både bacheloruddannelser og kandidatuddannelser.

Niels Bo og hans gruppe fra Geografi

Vha. geografisk analyse af terrænet i Lundby Bakker forebygger Niels Bo og hans projektgruppe brugerkonflikter i området.


 

Sia og Thor fra teknoantropologi

Sia og Thor læser Teknoantropologi.

Sammen har de undersøgt brugen af overfaldsalarmer hos personalet i sundhedssektoren i Region Hovedstaden, hvilket har resulteret i en række konkrete anbefalinger. Regionen skal bruge anbefalingerne i deres udvikling og indkøb af nye alarmer.

Uddannelsen kan læses i Aalborg eller København.

 

 

 

Morten, Jacob og Lasse fra Biologi

Morten, Jacob og Lasse undersøger i deres projekt, om naturbeskyttelsen i Vejlerne har den ønskede effekt på vandmiljøet.

 

Mathias fra Fysik

Mathias læser Fysik. Han arbejder med terahertz-spektroskopi, der i fremtiden kan redde liv ved at forbedre sikkerhedskontrollen i lufthavne og advare soldater om vejsidebomber.

 

Terese fra Landinspektørvidenskab

Terese og hendes studiegruppe planlægger bæredygtig bebyggelse, der tager højde for fremtidens klimaforandringer.

 

Kristoffer fra Matematik

Kristoffer læser Matematik. Sammen med sin projektgruppe udviklede han en matematisk metode til at spore fejl på vindmøller ud fra målinger af vibrationer og belastninger.