Spring til indhold

Deltag i Karrieremessen

Karrieremessen er en stor tilbagevendende begivenhed i Aalborg, hvor lokale, nationale og internationale virksomheder og institutioner mødes og netværker med studerende og nyuddannede fra Aalborg Universitet.

Karrieremessen finder sted hvert år i marts i Gigantium i Aalborg Ø.

Ved at deltage i Karrieremessen får din virksomhed en unik mulighed for at profilere sig over for potentielle fremtidige medarbejdere.  

På Karrieremessen kan I møde op til 2.000 studerende og nyuddannede fra alle AAU’s studieretninger. Som virksomhed er det en oplagt mulighed for at tydeliggøre, hvad I kan tilbyde AAU's studerende og nyuddannede af samarbejds- og jobmuligheder.

På messen kan du finde studerende og nyuddannede til:

  • Fuldtidsjob
  • Studiejob
  • Praktik (projektorienteret forløb)
  • Projektsamarbejde

Interesseret i at deltage?

Karrieremessen er en del af Karrieredagene. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at købe en stand, er du velkommen til at kontakte vores samarbejdspartner Manova, der står for Karrieredagene, på tlf. 38103950.

Vi oplever, at kendskabet til Bankdata er øget. Flere studerende har hørt om os før og er også interesserede i enten af skrive projekt hos os, komme i praktik eller få job.

Sarah Poulsen, Seniorrådgiver hos Bankdata

Tilmeld jer AAU’s interesseliste for studentersamarbejde

Vil I gerne samarbejde med AAU’s studerende, men har måske ikke et aktuelt behov, så skriv jer op på vores interesseliste for studentersamarbejde. Så vil vi række ud når vi har relevante muligheder for samarbejde.

Tilmeld AAU's interesseliste for samarbejde med studerende.