AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde
Få besøg af AAU's studerende og kandidater

Få besøg af AAU's studerende og kandidater

Aalborg Universitet arrangerer løbende busture til virksomheder rundt i landet. Et besøg giver dig mulighed for at præsentere din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads med interesse i at samarbejde med AAU’s studerende og kandidater.

Fordele ved et besøg af AAU’s studerende og kandidater

Hvis du er interesseret i studerende til praktik-, projekt- eller specialesamarbejde eller er på udkig efter potentielle fremtidige medarbejdere eller en studentermedhjælper, er et besøg af AAU's studerende og kandidater en unik mulighed. Om din virksomhed har 30 eller 1000 ansatte, spiller ingen rolle.

Besøget kan vare fra en halv til en hel dag og giver dig mulighed for:

  • på kort tid at gøre et godt indtryk enten på et bredt udsnit af AAU’s studerende eller på et specifikt studie som du er interesseret i
  • at tage en uddybende snak med de studerende
  • at øge de studerendes kendskab til dine forretnings- og udviklingsområder
  • på sigt at rekruttere potentiel højtuddannet arbejdskraft til din virksomhed
     

Sådan Gør du...

Vil du gerne have besøg af vores studerende og kandidater eller høre mere om tilbuddet, er du altid velkommen til at kontakte:

AAU Karriere i Aalborg

AAU Karriere i København

Kontakt AAU Karriere for mere information​

Deltag i Aalborg Universitets Tour de Kommune

Ligger din virksomhed i Nordjylland, har du mulighed for at deltage i Tour de Kommune, som AAU arrangerer løbende i samarbejde med nordjyske erhvervscentre.

Tour de Kommune består i, at en busfuld studerende kører rundt i udvalgte nordjyske kommuner og gør korte stop hos virksomheder og institutioner med henblik på muligt projekt- eller praktiksamarbejde.
 

Sådan deltager du...

Hvis du vil høre mere om, hvordan du og din virksomhed deltager i AAU's Tour de Kommune, er du altid velkommen til at kontakte:

Aalborg Universitets Matchmaking-sekretariat
Tlf.: 9940 7376
E-mail: match@aau.dk

Virksomhed fortæller...

Virksomhed fortæller...

”Da vi havde besøg af AAU’s studerende, fik vi en enestående mulighed for at præsentere os som en alsidig og moderne virksomhed med flere faglige kompetenceområder, end man lige skulle tro. 

Vi rekrutterer såvel økonomer, kommunikationsfolk som jurister og miljøingeniører, og vi vil gerne gøre en dyd ud af at indlede frugtbart samarbejde med mulige fremtidige medarbejdere – allerede mens de studerer. Så får begge parter chancen for at se hinanden an, og samtidig kan eventuelle barrierer og fordomme rystes af."

- Kim Kastrupsen, HR-manager, LandboNord