Find din nye medarbejder

Som privat virksomhed eller offentlig institution har du på Aalborg Universitet nem adgang til højtuddannet, kvalificeret arbejdskraft, som kan tilføre din virksomhed den nyeste viden inden for en bred vifte af fagområder. På AAU har du mulighed for at finde både fuldtidsmedarbejdere, studerende til studiejobs og forskerstuderende.

Ansæt en studerende fra AAU i studiejob

Samtale

Du har flere fordele ved at ansætte en AAU-studerende i studiejob. Omkostningerne er begrænsede, og du får løst mange typer opgaver. 
 

Ansæt en studerende i studiejob

Ansæt en fuldtidsmedarbejder

Medarbejder

Er du på udkig efter fuldtidsmedarbejdere, kan du søge efter dem på Aalborg Universitet. Få kontakt til både studerende og færdige kandidater. 
 

Ansæt en fuldtidsmedarbejder

Erhvervsph.d.-studerende i din virksomhed

Studerende

Har du behov for at få løst forsknings- og udviklingsopgaver med ekspertviden fra et ph.d.-studium, kan få tilknyttet en erhvervsph.d.-studerende til din virksomhed.
 

Få en erhvervsph.d.-studerende i din virksomhed

Få adgang til jobstatistik for AAU’s dimittender

Få adgang til jobstatistik for AAU’s dimittender

Ønsker du indsigt i AAU's dimittenders job- og karriereønsker samt jobsøgningsmønstre, kan du få adgang til dimittendundersøgelser på Aalborg Universitet.
 

Se jobstatistik for aau dimittender 

Mød AAU's studerende

Studerende

Vil du gerne se AAU's studerende an inden en eventuel ansættelse, kan du deltage i Karrieremessen eller indgå praktik- eller projektsamarbejde med de studerende.