AAU logo

IKT-Netværk på AAU

Aalborg Universitet deltager i, eller står bag, flere netværk, der sikrer en bred kontaktflade inden for informations- og kommunikationsteknologi (IKT) – både til erhvervslivet og til andre forsknings- og uddannelsesinstitutioner.

BrainsBusiness ICT North Denmark

BrainsBusiness ICT North Denmark er en fælles platform for IKT-branchen, uddannelsesinstitutioner og den offentlige sektor, med udgangspunkt i Norddanmark. BrainsBusiness ICT North Denmark arbejder for at styrke samarbejdet mellem aktørerne, synliggøre de kompetencer, produkter og services, som tilsammen udgør det regionale IKT-kraftcenter, samt for at videreudvikle IKT-erhvervets rammebetingelser og muligheder for forretningsskabelse.

Kontakt netværket

AkuNet

Netværket AkuNet skal fremme viden- og teknologiudvekslingen mellem akustik-forskningen på AAU og interesserede virksomheder. AkuNet giver adgang til den nyeste udvikling og forskning og mulighed for, at forskere og fagfolk kan lære i fællesskab. Det faglige omdrejningspunkt er akustikkens betydning og anvendelse i kommercielle produkter og produktionsprocesser.

Kontakt netværket

Kontakt AAU

Har du generelle spørgsmål til AAU’s netværk, er du altid velkommen til at kontakte:

Birgit Pia Nøhr
Samarbejdsplatforme
Tlf.: 2972 0701
E-mail: bpn@adm.aau.dk