Inspiration til undervisning

Grafik med undervisningsforløb.

Få adgang til en række undervisningsforløb med tilknyttede tekster, som er klar til brug fra Kaj Munk Forskningscentret. Undervisningsforløbene handler om Kaj Munk og berører fagene: dansk, samfundsfag, historie og religion. 

Undervisningsforløb

Grafik til matematikbloggen.

Matematikbloggen drives af Institut for Matematiske Fag på AAU. Her kan der findes masser af inspiration til matematik og statistik. 

Besøg Matematikbloggen

Grafik til surveybanken.

I SurveyBanken: Databaser for samfundsfagsundervisning har vi samlet en lang række spørgeskemaundersøgelser og gjort dem tilgængelige. På baggrund af disse data er det muligt at analysere og beskrive danskernes holdninger til fx arbejde, velfærdsstat, politikere, indvandring etc.

Besøg surveybanken

Billede af AAU Play's logo.

Brug AAU Play i undervisningen. Her finder du korte forelæsninger med forskere, som fortæller og stiller opgaver indenfor deres forskning, og korte videoer med AAU-studerende, som giver faglige tips omkring studieliv, PBL og projektskrivning.

Besøg AAU Play

Grafik med hjælp til gymnasieopgaver.

Har dine gymnasieelever brug for hjælp til større faglige opgaver som eksempelvis SRP/SOP eller inspiration til opgaveemner?

Hjælp til gymnasieopgaver

Billede af en forsøgskasse

Lån en forsøgskasse fra Institut for Kemi og Biovidenskab. Med forsøgskassen kan din gymnasieklasse udføre forsøg om Proteinoprensning eller DNA-fingerprinting. Eleverne kan få praksiserfaring med teknologiske processer og metoder inden for biologi, kemi og bioteknologi

Lån en forsøgskasse