AAU logo

SRP-øvelsesdag inden for det teknisk-naturvidenskabelige område

Cyberkriminalitet, mobiltelefondækning, sikker musik og signalkvalitet er nogle af de faglige emner, som jyske gymnasieelever kan blive klogere på og inddrage i deres kommende SRP-opgave når AAU inviterer til SRP-øvelsesdag.

Tidspunkt

23.11.2017 kl. 09.30 - 16.00

Beskrivelse

Det er andet år i træk AAU afholder SRP-øvelsesdagen inden for det teknisk-naturvidenskabelige område. Sidste år deltog omkring 30 gymnasielever fra hele Jylland.

SRP-dagen er møntet på 3. g elever, der skal skrive studieretningsprojekt inden for et naturvidenskabeligt fag som matematik, fysik eller IT og som har brug for inspiration og input til deres opgave. Enkelte af forslagene er også egnede til studieretningsprojekter inden for historie og samfundsfag.

På dagen bliver eleverne inddelt i faggrupper i forhold til det SRP-forslag de har ønsket at deltage i. Dagen byder så på en række faglige oplæg og laboratorieøvelser, som kan indgå i SRP-opgaven. Ud over input og faglig sparring, får eleverne også et kort oplæg om præsentationsteknik og litteraturhåndtering (bl.a. søgning, kreditering, plagiering og brug af kilder generelt).

SRP-øvelsesdagen finder sted den 23. november 2017 og du kan læse mere her.

Bemærk tilmeldingsfrist er 1. november 2017.

Spørgsmål vedrørende SRP-øvelsesdagen kan rettes til Lotte Finck