AAU logo

Få en temadag med AAU-studerende

Skal lærerne på pædagogisk dag, eller skal eleverne have nye faglige input, der både giver brobygning og karrierelæring? Så kan eleverne få besøg af AAU on Demand – AAU’s korps af studenterundervisere.

Tidspunkt

20.12.2017 kl. 08.00 - 31.05.2018 kl. 08.00

Beskrivelse

Som AAU on Demand’er får de studerende mulighed for nørde med deres faglighed og blive en skarp formidler, og de bliver del af et bredt netværk med andre studerende på tværs af uddannelse. Studenterunderviserne bliver oplært til jobbet på en workshop, hvor de udvikler deres eget oplæg om et emne, de selv vælger. Det er dette oplæg, de skal ud at undervise og vejlede i på gymnasier landet over.

På en temadag arbejder eleverne i grupper med problembaserede projekter ud fra et fagligt emne, de studerende præsenterer dem for. Studenterunderviserne faciliterer projektarbejdet og introducerer eleverne for problembaseret læring, og eleverne lærer af deres erfaringer med f.eks. at lave problemformuleringer og at få en gruppe til at fungere.

Studenterunderviserne kommer altså ind som et frisk pust og underviser i nyt og anderledes stof med udgangspunkt i deres egen studieretning. Eleverne afprøver AAU’s problembaserede projektarbejde – og får nogle redskaber med hjem, de kan bruge i deres gymnasietid.

Se oplæggene som AAU on Demand tilbyder på temadagene her

Der er åbent for bookinger i 2018.

For spørgsmål og booking send en mail til on.demand@aau.dk