Nordjysk Universitetsfonds Innovationspris

Nordjysk Universitetsfonds Innovationspris tildeles hvert år til en innovativ ph.d.-studerende ved Aalborg Universitet, hvis projekt ses at kunne yde et væsentligt bidrag til styrkelse af Danmark som vidensamfund.

Prisen tildeles som anerkendelse og støtte til en ph.d.-studerende, der anses for at have et stort potentiale for innovation inden for det pågældende forskningsområde.

Med hæderen uddeles 50.000 kr., der skal gå til den ph.d.-studerendes forskningsprojekt.

Modtagere af Nordjysk Universitetsfonds Innovationspris

• Uddeles første gang til ph.d.-ceremonien den 25. januar 2019

Modtagere af Nordjysk Universitetsfonds Innovationspris før 2019

Fra 2009 - 2018 blev Nordjysk Universitetsfonds Innovationspris hvert år tildelt en etableret forsker ved Aalborg Universitet, som gennem fremragende forskning har ydet et væsentligt bidrag til styrkelse af Danmark som vidensamfund.

Prisen blev tildelt som anerkendelse og støtte til en innovativ forsker med stort potentiale inden for det pågældende forskningsområde.

Innovationsprisen er i årene 2009-2018 blevet tildelt følgende forskere:

• 2018: Ingen uddeling
  • 2017: Lektor Samuel Schmidt, SUND, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi
  • 2015-2016: Ingen uddeling
  • 2014: Professor Gert Frølund Pedersen, TEKNAT
  • 2013: Professor MSO Thomas Baltzer Moeslund, TEKNAT, Institut for Arkitektur og Medieteknologi
  • 2012: Professor Lene Tanggaard Pedersen, HUM, Institut for Kommunikation
  • 2011: Professor Remus Teodorescu, TEKNAT, Institut for Energiteknik
  • 2010: Professor Finn Verner Jensen, TEKNAT, Institut for Datalogi
  • 2009: Professor Per Halkjær Nielsen, TEKNAT, Institut for Kemi, Miljø og Bioteknologi