AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde
Vådrum - kursus hos SBi

Vådrum - kursus hos SBi

På dette kurset kan du lære, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så kravene i bygningsreglementet er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

Tidspunkt

30.10.2019 kl. 09.00 - 16.00

Beskrivelse

​Vådrum er boligens dyreste rum pr. kvadratmeter og samtidig et af de steder i huset, hvor der er størst risiko for alvorlige og kostbare skader. Af samme grund har SBi’s anvisninger om vådrum gennem tiderne været blandt instituttets absolut mest populære udgivelser.

Dette kursus tager udgangspunkt i den seneste vådrumsanvisning, SBi-anvisning 252, som beskriver, hvordan gulve, vægge og installationer kan udføres, så Bygningsreglementets krav er overholdt, og så der opnås størst mulig sikkerhed mod skader fra vand og fugt.

På kurset bliver du undervist af selve forfatterne til SBi-anvisning 252, der lærer dig alt om vådrum, fra vådrumszoner og belastningsklasser, over valg af materialer, til opbygning af gulv- og vægkonstruktioner, renovering af badeværelser, sikring af vandtætte overflader og fuger, samt udførelse af vand-, afløbs- og elinstallationer.

Du skal med andre ord være forberedt på et tæt pakket program.

Underviserne er seniorforsker Erik Brandt, som er en af landets største kapaciteter inden for vådrum og tillige syn- og skønsmand på området, samt forsker Martin Morelli, som er en af SBi’s yngre eksperter i vådrum og vand- og afløbsinstallationer, og som bl.a. har en fortid i rådgiverbranchen.

Målgruppe

Kurset henvender sig både til projekterende, udførende, materialeleverandører og kommunale byggesagsbehandlere.

UNDERVISERE

Seniorforsker Erik Brandt, SBi Aalborg Universitet

Seniorforsker Martin Morelli, SBi Aalborg Universitet

Pris

Kr. 4.800 ekskl. moms - Early bird rabat: Tilmeld dig senest 30. september 2019, så giver vi 10% rabat på deltagergebyret.

Arrangør

SBi, Aalborg Universitet København

Adresse

SBi, Aalborg Universitet København, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV

Mere information

https://kursus.sbi.dk/vådrum

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen