Forskning
Samarbejde
TEMAMØDE OM INNOVATIONS- OG VÆKSTPOTENTIALER I ESBJERG OG SYDJYLLAND

TEMAMØDE OM INNOVATIONS- OG VÆKSTPOTENTIALER I ESBJERG OG SYDJYLLAND

Invitation til temamøde om innovations- og vækstpotentialer i Esbjerg og Sydjylland samt åbning af Ocean Hub AAU's fyrtårn for innovationssamarbejde og spin-outs på AAU i Esbjerg.

Tidspunkt

21.09.2021 kl. 14.00 - 17.00

Beskrivelse

Aalborg Universitet (AAU) inviterer til et spændende temamøde, der sætter fokus på, hvordan vi skaber de bedste muligheder for at videreudvikle vækstpotentialerne i Esbjerg og Sydjylland.

På temamødet kan vil du bl.a. høre om Vækstteam Sydjyllands vurderinger af regionens grønne erhvervspotentiale, om lokale initiativer, og om hvordan vi sammen nedbryder barrierer for strategisk innovation og forskningssamarbejder.

I forlængelse af temamødet åbner vi Ocean Hub AAU, der er det ny fysiske samlingspunkt for samarbejde om innovation og start af virksomhed. Målgruppen for hub’en er studerende, virksomheder, myndigheder og forskere.

Esbjergs borgmester, Jesper Frost Rasmussen, og AAU's videnssamarbejdschef, Morten Dahlgaard, åbner Ocean Hub. Derefter præsenterer tidligere studerende og dygtige forskere en række eksempler på erhvervssamarbejde og start-ups.  Efter åbningen er der mulighed for networking og forfriskninger.

 

SE PROGRAMMET OG TILMELD DIG HER

 

 

Gå til arrangementslisten

Arrangementer

Se listen