AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde
Scandinavian Talent Program

Scandinavian Talent Program

For alle kandidatstuderende på Aalborg Universitet. OBS: Ansøgningsfrist torsdag d. 27. september 2018.

Tidspunkt

27.09.2018 kl. 15.30 - 20.30

Beskrivelse

Er du innovativ og har du talent for at skabe vækst?

Så kan du blive en af de 30 særligt udvalgte deltagere i AAU's talentprogram Scandinavian Talent - målrettet dig, der har drivet til at skabe innovation, vækst og bedre bundlinie i små og nystartede virksomheder.

Temaerne for talentprogrammet er innovation og kreativitet, projektledelse og innovative salgsmetoder – områder som er udvalgt på baggrund af tal, der viser, at det er her mikrovirksomheder efterspørger kvalificeret arbejdskraft lige nu.

Udover at møde topprofessionelle oplægsholdere og spændende virksomheder, får du på talentprogrammet mulighed for at præsentere konkrete løsninger for relevante repræsentanter fra de deltagende virksomheder.

Undervejs i programmet promoverer vi, såfremt du ønsker det, dit CV overfor virksomhederne i programmet og i vores øvrige netværk af små og nystartede virksomheder.

Søg Optagelse senest 27. september

 

KURSUSPROGRAM efterår 2018

Programmet indeholder 4 kursusgange og løber fra primo oktober til ultimo november 2018.
 

4. oktober 2018: Kreativitet og Innovation

Innovationskonsulent Jesper Thinnesen indfører dig i, hvordan du kan arbejde med kreativitet og innovation via metoden Den Kreative Platform. Du og de andre deltagere vil arbejde med en case stillet af den svenske mikrovirksomhed Kungsbygget Äventyrpark. 

 

25. Oktober 2018: Projektledelse 

Forretningsudvikler og projektleder Erik Poulstrup klæder dig på til at arbejde med projektledelse i mikrovirksomheder. Du og de andre deltagere vil arbejde med en case stillet af mikrovirksomheden Partnertekst. Partnerteksts repræsentant på aftenen vil være Marlene Fabricius Jepsen, som er tidligere deltager på Scandinavian Talent og nu altså fastansat på fuld tid i en spændende mikrovirksomhed. 

 

7. November 2018: Innovative salgsmetoder

Forsker i salg og salgsdialoger Karina Burgdorff Jensen klæder dig på til at arbejde med innovative salgsmetoder via både teori og praksiseksempler fra sine erfaringer med at hjælpe virksomheder til bedre slags. Du og de andre deltagere arbejder med en case stillet af mikrovirksomheden Hugin Expert. 

 

28. November 2018: Foredrag om talent og virksomhedsdating

Konsulent og talentudvikler Ahmet Günes fra Lead the Talent holder et spændende foredrag om talentudvikling. Ahmed udfordrer dig på, hvordan du kan tage ansvar, og hvordan du kan skrue op for dit talent. Ikke mindst sætter han fokus på, hvordan du kan forene dine kompetencer med din passion.

Efter foredraget deltager du og de andre deltagere i virksomhedsdating med 10 – 12 forskellige mikrovirksomheder. Til datingarrangementet får du mulighed for at blive inspireret i samtale med ledere og medarbejdere fra virksomhederne og for at skabe eventuelle kontakter ift. job, studiejob, praktik og projektsamarbejde. Her kan du bl.a. møde mikrovirksomheder Crickster, Academondo, Lyras og Weltklasse. 

Alle kursusgange foregår i tidsrummet 15.30–20.30 på Campus i Aalborg Øst.

Kursusgang 1,3 og 4 afholdes på NOVI, Niels Jernes vej 14 lokale 4-107. Kursusgang 2 afholdes på Fibigerstræde 11, lokale 1. 

Det forventes, at du som deltager i programmet kan deltage i alle kursusgangene.

Programmet foregår på dansk og er med forbehold for ændringer.

Lyder dette spændende, og vil du høre mere, så kontakt os gerne, eller læs mere her om, hvad andre har fået ud af deres deltagelse på tidligere talentprogrammer

Læs mere om kriterierne for optagelse i programmet.

 

OBS: Deltag I Scandinavian Talent Case Competition efterår 2018

Som deltager i efterårets talentprogram har du mulighed for at blive 1 af 4 studerende, som vi udvælger til deltagelse i Scandinavian Talent Case Competition (afholdes i Viborg den 23-25. november 2018). På Case Competition vil du møde studerende, som har deltaget i talentprogrammer på andre danske og svenske uddannelsesinstitutioner. I vil få fagligt input fra dygtige oplægsholdere, og I skal sammen løse en case over flere dage. Afslutningsvis præsenterer I løsningen for relevante virksomheder og/eller et ekspertpanel, og der bliver kåret en vindergruppe. Case Competition er en unik mulighed for at udvide dit netværk og få en spændende oplevelse med i bagagen. Vi fortæller mere ved talentprogrammets start, men læs allerede nu om AAU studerendes oplevelse af forårets Case Competition.

 

Talentprogrammet er en del af det skandinaviske projekt Innomatch og gennemføres derfor også på en række andre uddannelsesinstitutioner i Danmark og norden.

Pris

Gratis (inkl. forplejning i løbet af de fire kursusgange)

Arrangør

AAU Innovation (EU Interreg projekt Innomatch)

Adresse

Alle kursusgange foregår i tidsrummet 15.30–20.30 på Campus i Aalborg Øst. Kursusgang 1,3 og 4 afholdes på NOVI, Niels Jernes vej 14 lokale 4-107. Kursusgang 2 afholdes på Fibigerstræde 11, lokale 1.

Tilmelding inden

27.09.2018 kl. 23.59

Tilmeld dig til

Ansøg via mail til sea@adm.aau.dk (læs om kriterier for optagelse på https://www.karriere.aau.dk/studerende/talentprogram/optagelse/)

Mere information

https://www.karriere.aau.dk/studerende/talentprogram/

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen