Uddannelse
Forskning
Samarbejde

Organisationspsykologi og Organisationsdiagnostik Konference

Zoom konference om Organisationspsykologi og diagnostik med Kristian S. Nielsen, Einar B. Baldursson og Henrik Brandt.

Tidspunkt

11.12.2020 kl. 09.00 - 13.00

Beskrivelse

Forskere i organisatoriske udfordringer Henrik Brandt og Kristian S. Nielsen holder i samarbejde med Lektor i Arbejds- og Organisationspsykologi Einar B. Baldursson en konference hvor de fremlægger nye perspektiver på psykologiske organisationsundersøgelser i nutidens meget komplekse virksomheder. 

Konferencen vil have sit omdrejningspunkt i organisationsdiagnostik som bud på en ny og aktuel tilgangsmåde til moderne organisationsforståelse. Vi vil præsentere hvordan vi anvendte denne metode i et nyligt forskningsprojekt, hvor der var fokus på hvordan en række forskellige udfordringer vanskeliggjorde et stort anlagt udviklingsprojekt i en nordjysk organisation. 

Planen for oplæg er som følger: 

  1. Einar B. Baldursson indleder med et oplæg om moderne organisationsforståelse og præmisserne for en diagnostisk forståelse. 
  2. Kristian S. Nielsen præsenterer hvad organisationsdiagnostik er, hvordan det har udviklet sig og hvordan man kan anvende det på moderne, komplekse og agile organisationer.
  3. Henrik Brandt vil vise hvordan vi anvendte organisatorisk diagnostik i vores forskningsprojekt, hvilke indsigter det gav og hvordan virksomheden anvendte disse. 

Denne konference er planlagt i samarbejde med vidensgruppen SNOW (Social Neuropsychological Organisational Work) med henblik på at fremlægge noget af den nyeste viden i forhold til organisatoriske undersøgelser, som kan komme til gode for både forskere, organisationer, ledere og konsulenter. 

Link til Zoom

Program
 

Kl. 09.00-09.10 - Velkomst og introduktion

Kl. 09.10-09.55 - Oplæg ved Einar B. Baldursson om moderne organisationsforståelse

Kl. 09.55 -10.05 - Pause

kl. 10.05-11.15- Oplæg ved Kristian Stampe Nielsen om organisationsdiagnostik

Kl. 11.15-11.30 - Pause

Kl. 11.30-12.30 - Oplæg ved Henrik Brandt om anvendt og forskningsbaseret organisationsdiagnostik

kl. 12.30-13.00 - Afrunding

Arrangør

Kristian Stampe Nielsen

Adresse

Zoom Konference

Mere information

https://aaudk.zoom.us/j/69529288639?from=addon

Gå til arrangementslisten

Arrangementer

Se listen