AAU logo
Kunst som deltagelse og overskridelse - udstilling og debat

Kunst som deltagelse og overskridelse - udstilling og debat

Studerende fra 5. semester på bacheloruddannelsen “Kommunikation og Digitale Medier” i København har i samarbejde med Unges Laboratorier for Kunst og Statens Museum for Kunst arbejdet med, hvordan projekter, der eksperimenterer med kunsten kan blive synlige. Der inviteres til udstilling og debat om kunstens rolle samt præsentation af designforslag og debat.

Tidspunkt

17.01.2018 kl. 16.00 - 17.01.2018 kl. 19.00

Beskrivelse

Hvordan kan udsmykning af et stofindtagelsesrum på Vesterbro eller en kulturpolitisk Dartturninger i Nykøbing Mors føre til forandringer og innovation i den daglige kunstopfattelse på Statens Museum for Kunst?

Studerende fra 5. semester på bacheloruddannelsen “Kommunikation og Digitale Medier” (KDM) fra Aalborg Universitet København har i samarbejde med SMK arbejdet på kommunikationdesigns, der skal håndtere følgende udfordring:

Frivilligheds/outreachsprojekter såsom Unges Laboratorier for Kunst (ULK), der udfolder sig på Statens Museum for Kunst (SMK) fungerer som et eksperimenterende rum for institutionen. ULK ønsker flytte holdninger, skabe debat, dialog og gøre en forskel på SMK og udenfor SMK, men hvad nytter gode aktiviteter/projekter, hvis ingen ved, de er der eller bliver inddraget i dem?

Hvordan kan ULK og ULKs projekter, der eksperimenterer med kunsten, flytter den ud i verden og inviterer dagligdagen ind på SMK blive synlige på SMK (for ansatte og/eller besøgende) gennem en oplevelse, hvor deltagerne kan handle, engagere sig i og udforske SMK?

Aalborg Universitet København, ULK og SMK inviterer til udstilling, debat om kunstens rolle og møder med kunst på tværs af alder og kulturer, samt præsentation af designforslag og debat d. 17.01. 2018, kl 16.00 til 19.00 på Statens Museum for Kunst.

Find information om tilmelding på Facebook

Arrangør

Aalborg Universitet København, Unges Laboratorier for Kunst og Statens Museum for Kunst

Adresse

Statens Museum for Kunst

Mere information

https://www.facebook.com/events/2005681306371608

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen