AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde
Netværksmøde i Play Lab

Netværksmøde i Play Lab

Dette første netværksmøde i Play Lab giver mulighed for en personlig/faglig præsentation af hinanden i netværket, som forhåbentlig kan skabe gensidig inspiration og måske lede hen til nye samarbejder forskere og praktikere imellem.

Tidspunkt

04.12.2014 kl. 10.30 - 14.00

Beskrivelse

D. 8. oktober slog Play Lab officielt dørene op for publikum med interesse for leg for voksne. Godt 20 forskellige organisationer var repræsenteret for at høre indlæg om leg som henholdsvis en særlig stemningspraksis og leg som mediator for kreative processer gennem bl.a. innovationsmodellen FIE, der er udviklet under Play Lab.

Som billederne viser var der stor glæde og legelyst blandt de fremmødte, som dog først måtte tøjle deres kreative udfoldelser lidt under indledende teoretiske og forskningsmæssige indlæg, som arrangementet blev åbnet med.

På selve dagen var fjernsynet og en række andre medier på besøg for at høre mere om det nye laboratorium. Interessen for Play Lab har også efterfølgende vist sig at være stor, derfor er det besluttet at afholde endnu et møde allerede d. 4. december, hvor dem der ikke nåede med i første ombæring kan nå at koble sig på. Tilmeldingen skal ske til Ann Charlotte Thorsted acth@hum.aau.dk.

Tanken med mødet d. 4 december er at give mulighed for en mere personlig/faglig præsentation af hinanden, som forhåbentlig kan skabe gensidig inspiration og måske lede hen til nye samarbejder forskere og praktikere imellem.

Den endelige aftale på åbningsdagen blev, at Play Lab to gange om året inviterer ind til en inspirationsdag, hvor folk i netværket er medarrangører. Næste møde bliver d. 8. april 2015. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen. Har du ideer til dagens tema og/eller har du lyst til at være medarrangør, er du velkommen til at kontakte leder af Play Lab Ann Charlotte Thorsted på acth@hum.aau.dk.

Eksempler på omtale af Play Lab i pressen

 

Leg på vej ind i virksomheder
dr.dk 19. oktober 2014

Dit næste møde kan være en legeaftale
finans.dk 20. oktober 2014

 

Fotos

 Åbning af Play Lab

Arrangør

Play Lab

Tilmeld dig til

acth@hum.aau.dk

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen