Forskning
Samarbejde
Inspirationsdag om kultur og sundhed

Inspirationsdag om kultur og sundhed

Der findes efterhånden mange dokumenterede eksempler på, at kulturen kan være med til både at styrke og udvikle sundhedsvæsenet. Det gælder både som forebyggelse, behandling og rehabilitering. I løbet af dagen vil du høre om en række spændende projekter og cases fra Danmark, Sverige og Australien, der alle er eksempler på, hvordan kulturen og sundheden ”spiller sammen”.

Tidspunkt

28.09.2021 kl. 09.00 - 16.00

Beskrivelse

Der findes efterhånden mange dokumenterede eksempler på, at kulturen kan være med til både at styrke og udvikle sundhedsvæsenet. Det gælder både som forebyggelse, behandling og rehabilitering. Men hvordan kommer man i gang med at bruge kulturen til at fremme sundheden? Hvordan finder man nogen at udvikle idéerne sammen med? Og hvordan sikrer vi, at vi lærer af vores erfaringer og bygger videre på dem fremover?

I løbet af dagen vil du høre om en række spændende projekter og cases fra Danmark, Sverige og Australien, der alle er eksempler på, hvordan kulturen og sundheden ”spiller sammen”.

Du bliver også præsenteret for en række gode råd og konkrete idéer til, hvordan du kan finde samarbejdspartnere både inden for kulturen og sundhedsvæsenet, hvordan du kan sikre, at den nye viden får værdi, og hvor du kan søge penge til at realisere jeres ideer. Du kommer et skridt tættere på at kunne føre dine idéer ud i livet til gavn for både jer selv, jeres organisation og ikke mindst borgerne.

Målgruppen for dagen er ledere og sundhedspersonale fra kommuner, plejehjem, hospitaler, almen praksis, men også kunstnere og kulturinstitutioner, der ønsker at samarbejde med sundhedsområdet.

Tilmelding påkrævet - se invitation

Hent invitation

Pris

Gratis for alle (No-show gebyr på 500 kr. for alle)

Arrangør

Region Nordjylland i samarbejde med NOCKS

Adresse

Musikkens Hus

Gå til arrangementslisten

Arrangementer

Se listen