AAU logo

Gæsteforelæsning ved Simon Egenfeldt-Nielsen: Serious Games - Forklædt som voksen

Serious games har igennem de sidste år vundet stadig større udbredelse i et utal af sammenhænge: uddannelse, militæret, sundhed, virksomheder, museer mv. Oplægget giver en introduktion til området og præsenterer en række forskellige cases, som illustrerer mangfoldigheden i serious games området.

Tidspunkt

22.03.2017 kl. 12.30 - 14.15

Beskrivelse

Simon Egenfeldt-Nielsen, CEO & Founder, Serious Games Interactive

Serious Games - Forklædt som voksen

Serious games er et mangehovedet bæst, som igennem de sidste år har vundet stadig større udbredelse i et utal af sammenhænge: Uddannelse, militæret, sundhed, virksomheder, museer mv. Oplægget tager udgangspunkt i erfaringerne opbygget i Serious Games Interactive, som igennem over 10 år har udviklet en bred vifte af serious games. Første halvdel af oplægget introducerer området, vores læringsteoretiske udgangspunkt og vores udviklingsproces. Den anden halvdel dykker ned i en række forskellige cases, som vi som virksomhed har udviklet gennem de sidste 10 år, som repræsenterer mangfoldigheden i serious games området.

Simon Egenfeldt-Nielsen (ph.d., cand. psych.) har igennem de sidste 20 år forsket, studeret og arbejdet med computerspil. Han har en ph.d i spil og læring fra IT-Universitet København og har deltaget som ledende forskere i flere internationale forskningsprojekter på området.

Arrangør

Jens F. Jensen for Studienævnet for KDM og Invio

Adresse

Nordkraft lokale 10.14

Mere information

http://www.kdm.aau.dk/arrangementer/onsdagsforelaesninger/

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen