AAU logo

Forvaltningsretskonference 2018

Den 23. – 24. januar 2018 afholder Juridisk Institut, Aalborg Universitet konference i forvaltningsret. To dage fulde af forvaltningsret for praktikere og universitetsfolk. Der vil både være mulighed for at høre store og brede indlæg af generel interesser og at melde sig på tematiserede spor, fx digital forvaltning og socialret.

Tidspunkt

23.01.2018 kl. 09.30 - 24.01.2018 kl. 14.30

Beskrivelse

Den 23. – 24. januar 2018 afholder Juridisk Institut, Aalborg Universitet konference i forvaltningsret. To dage fulde af forvaltningsret for praktikere og universitetsfolk. Der vil både være mulighed for at høre store og brede indlæg af generel interesser og at melde sig på tematiserede spor, fx digital forvaltning og socialret. Konferencen afholdes i samarbejde med Kammeradvokaten.                    

Der vil være over 20 faglige indlæg. Folketingets Ombudsmand indleder og herudover vil der være indlæg af eksperter, praktikere og forskere med specialviden. Man vælger selv, hvilke indlæg man vil lytte til. Man kan fx vælge blandt indlæg om inhabilitet, offentlige kontrakter, erstatningsansvar, statsstøtte, forældelse, forvaltning og sociale medier og meget mere. 

Læs mere her

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen