AAU logo
Uddannelse
Forskning
Samarbejde

De Digitale Dage 2019

I år bliver det 10. gang De Digitale Dage afholdes, som et samarbejde imellem UCN, Aalborg Universitet og EUC Nord. Studerende fra forskellige uddannelser fra de deltagende institutioner arbejder i år sammen om et nybyggeri projekt med Himmerland Boligforening som bygherre, med hjælp og støtte fra forskellige virksomheder fra den danske byggeindustri.

Tidspunkt

03.04.2019 kl. 08.00 - 05.04.2019 kl. 16.00

Beskrivelse

Selvom arrangementet handler om digitalt samarbejde, afprøvning af nye digitale teknologier og kommunikationsformer, konkurrerer de studerende også om at lave det bedst mulige projekt, hvilket ud fra specifikke digitale tildelingskriterier bedømmes af en jury på den sidste dag af arrangementet.

De Digitale Dage afholdes for at simulere virkeligheden for de studerende, og give mulighed for at lave fejl, skabe ny viden, udvide deres netværk og samarbejde tværfagligt med både studerende og erhvervslivsrepræsentanter. Derved er intentionen at de studerende bliver bedre klædt på til virkeligheden, mens erhvervslivet, der deltager, får mulighed for at se og sætte præg på fremtidens håndværkere, bygningskonstruktører, ingeniører, teknologier mv.

Alle er velkomne til at kigge forbi, overvære præsentationer fra forskellige erhvervslivsrepræsentanter, netværke og deltage i udvindingen af ny viden og samarbejdsformer.

Følg med på: 

LinkedIn
Facebook
Instagram

Arrangør

University College Nordjylland, Aalborg Universitet og EUC Nord

Adresse

UCN, Sofiendalsvej 60, 9200 Aalborg

Mere information

https://dedigitaledage.dk/

Gå til arrangementslisten

Alle arrangementer

Se listen