Forskning
Samarbejde
Ét liv. Én tid. Ét menneske. Webinar med Morten Albæk om det meningsfulde liv

Ét liv. Én tid. Ét menneske. Webinar med Morten Albæk om det meningsfulde liv

På vegne af Aalborg University Business School indbyder studenterforeningen Erhvervsøkonomisk Sammenslutning Aalborg (ESA) Aalborg Universitets studerende til et motiverende og inspirerende webinar med Morten Albæk.

Tidspunkt

15.04.2021 kl. 15.00 - 16.00

Beskrivelse

Kære studerende!

Morten Albæk er kendt som filosof, forretningsmand og forfatter med bogudgivelser, der bedst beskrives som filosofiske i deres overvejelser om, hvordan man lever et meningsfuldt liv. Morten Albæk har en lang erhvervserfaring fra sine tidligere stillinger i Danske Bank (SVP for Development of Ideas and Innovation) og Vestas (CMO), og i dag er han grundlægger og CEO for rådgivningsvirksomheden Voluntas.

I oplægget vil Morten Albæk med udgangspunkt i sin seneste bog "Ét Liv. Én Tid. Ét Menneske" tale om det meningsfulde liv og hvilke udfordinger, vi møder på rejsen hertil.

Derfor inviteres du til et gratis oplæg, der kan klæde dig på til din professionelle karriere.

Morten Albæk giver i sit foredrag nogle svar på, hvilke radikale konsekvenser der følger med erkendelsen af, at vi kun lever ét liv i én tid. Kan vi forlange intimitet og kærlighed i alle vores relationer – også de professionelle? Kan vi forlange at blive set og udviklet som mennesker – ikke bare medarbejdere? Svaret er et rungende ja. Vi må tage livtag med den professionelle distance og den meningsløse MUS-samtale, hvis vi skal bane vejen for det meningsfulde liv.

Så kom og lyt med, det er en gratis fornøjelse. Sidste tilmelding d.14/04 kl. 23.

Arrangementet foregår på ESA's webplatform, og link sendes til dig en time før starttidspunkt. Hvis ikke du modtager en mail, så tjek først din SPAM-mappe, og ellers kontakt ESA på Facebook: https://www.facebook.com/AAUESA/?fref=tag

Mvh.
ESA's bestyrelse

Tilmelding

Tilmelding foregår dette link: https://esa.nemtilmeld.dk/58/

Pris

Gratis

Arrangør

Erhvervsøkonomisk Sammenslutning Aalborg (ESA) og Aalborg University Business School (AAUBS)

Adresse

Online (ESA's webplatform)

Tilmelding inden

14.04.2021 kl. 23.00

Mere information

https://www.facebook.com/AAUESA/?fref=tag

Gå til arrangementslisten

Arrangementer

Se listen